Eng: Fr: Nl:

Sponsors

De Fanfakids houden van reizen en andere kinderen en culturen te ontdekken, zowel binnen als buiten Europa. Samenwerken met kinderen die een soortgelijke interesse hebben is een mooie manier om elkaar te leren kennen en om van elkaar te leren. In het verleden hebben ze reeds samengewerkt met kinderen uit België, Ghana, Italië, Guinée, Frankrijk en Benin. Ook naar Zwitserlang, Marokko en Togo zijn ze al geweest. Jaarlijks gaan ze ook op stage in Destelheide, Dworp.

Voor al deze projecten zoeken we constant naar financiële middelen. Elk beetje helpt om een kind mee op stage te laten gaan, of te laten deelnemen aan een internationaal project. Maar ook met nieuw materiaal, zoals trommels, kleine percussie-instrumentjes, stokken en vellen of nieuwe kostuums kan je ons blij maken.

Elk beetje helpt, op rekeningnummer BE10 5230 8029 9204 van Centrum West-D'Broej mag je ons zeker verderhelpen. Vermeld wel 'Centrum West/Fanfakids'.

Vanaf 40 € kunnen we een fiscaal attest bezorgen, maar stuur dan eerst een mail naar bart.nagels@dbroej.be want dan is er een andere procedure en rekningnummer via vzw Uit de Marge.

Een volledige omschrijving van het project vind je hier.

Kent u een bedrijf dat éénmalig of op regelmatige wijze kan sponsoren, neem dan zeker contact op via bart.nagels@dbroej.be. We spreken dan verder af hoe we kunnen samenwerken.

Op deze pagina vermelden we graag indien u dat wenst wie ons subsidieert of sponsert.

Ook kan u ons op een andere manier helpen. Zo zouden we graag deze site helemaal vernieuwen. Ook vrijwilligers zijn welkom, om eens te rijden voor een optreden, mee te werken tijdens een stage, als gastgezin tijdens uitwisselingsprojecten,....

Voor onze projecten konden we reeds rekenen op de steun van:

in 2006:

en

in 2007:

en

in 2008:

en

in 2009:

in 2010:

in 2011:

KBS

in 2012:

in 2013:

KBS fonds InBev- Baillet Latour

in 2014:

in 2015:

KBS fonds InBev- Baillet Latour

in 2016:

KBS fonds Baillet Latour

in 2017:

KBS fonds Baillet Latour

in 2018:

KBS fonds Baillet Latour

Music Connects van Koningin Mathilde Fonds

in 2019